Kurczak nadziewany perłą.

perla

Bywa tak, że dostajemy piwo, z którym nie wiadomo co zrobić. Pojawia się wyśmienita okazja, żeby spożytkować je na pysznego kurczaka pieczonego na butelce piwa. Ja, jak zwykle korzystam z pierwszego lepszego przepisu z internetu.

zdjęcie 2

Nasz Azja Tuhaj-bej ślicznie się rumieni, pozostając soczysty, dodatkowo zbezczeszczony alkoholem.

Historyjka z dzisiejszego dnia:

Ja: Synu idziemy, masz dziś szczepienie.

Kuba: Nigdzie nie idę.

Po chwili wpada do kuchni i widzi upieczonego kurczaka.

Kuba: Kiedy dostanę obiad?

Ja: Po szczepieniu.

Kuba: No dobra przekonałeś mnie. Idziemy.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s